HTC TOUCH PRO2

Απόλυτα επαγγελματικό, απ’ όποια πλευρά και αν το δείτε
Στον επαγγελματικό τομέα, κρίνουμε και κρινόμαστε απ’ τον τρόπο που επικοινωνούμε, αλλά και κρατάμε τις υποσχέσεις μας. Το Touch Pro2 γεννήθηκε για να υπηρετεί αυτήν ακριβώς την ανάγκη. Δείτε το σαν το εργαλείο που θα δώσει ώθηση στην προσωπική σας επιτυχία.
Γίνετε περισσότεροι αποδοτικοί στην εργασία σας, χάρη στην... απρόσκοπτη επικοινωνία που το Touch Pro2 προσφέρει. Μέχρι σήμερα, οι επαγγελματικές συσκευές κινητής τηλεφωνίας αγνοούσαν την σπουδαιότητα των κλήσεων. Το Touch Pro2 τις διαχειρίζεται το ίδιο αποτελεσματικά, όσο τα γραπτά μηνύματα και τα e-mail σας.
Η λειτουργία HTC’s Straight Talk καθιστά την επικοινωνία σας ανθρώπινη - πιο αποτελεσματική, πιο φυσική. Μπορείτε το ίδιο εύκολα να πραγματοποιήσετε μια τηλεδιάσκεψη και την ίδια στιγμή να στείλετε ένα e-mail. Τα διπλά ηχεία και μικρόφωνα υπόσχονται κρυστάλλινη ποιότητα ήχου, υψηλής έντασης. Ακουμπήστε το Touch Pro2 σε λεία επιφάνεια και εκείνο θα θέσει αυτόματα την λειτουργία της ανοιχτής ακρόασης.
Η αμεσότητα στην επικοινωνία είναι αυτό που κάνει το Touch Pro2 να ξεχωρίζει. Το απόλυτα εργονομικό πληκτρολόγιο, με τις ιδανικά μελετημένες αποστάσεις μεταξύ των πλήκτρων, επιτρέπει την αποστολή μηνυμάτων στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Και αν ο χρόνος δεν αρκεί, με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια κλήση, αντί να απαντήσετε γραπτώς στο e-mail που μόλις λάβατε.

Ο πολύτιμος χρόνος που χάνεται από ελλείπεις κλήσεις , αφαιρεί πόντους απ’ την απόδοση σας. Ακούστε με απόλυτη ακρίβεια τα λόγια του συνομιλητή σας, χάρη στα διπλά ηχεία και μικρόφωνα του Touch Pro2, που απομονώνουν απόλυτα τους εξωτερικούς θορύβους.

Μέχρι σήμερα οι πολυμερείς συνδιασκέψεις είχαν θεωρητική αξία. Το Touch Pro2 τις καθιστά πραγματικότητα. Αγγίξτε απλά τις επαφές στην οθόνη, μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον πλοήγησης και φέρτε τους ανθρώπους δίπλα σας – τόσο απλά.

Με μια ματιά

Straight Talk™: Κρυστάλλινος ήχος ανοιχτής ακρόασης χάρη στα διπλά ηχεία και μικρόφωνα με τεχνολογία ακύρωσης εξωτερικών θορύβων
Επιφάνεια κύλισης για ρύθμιση της εστίασης κατά την προβολή εικόνων, ιστοσελίδων ή Google Maps™
Συρόμενο πληκτρολόγιο, τύπου QWERTY, 5 γραμμών, με αποκλειστικό πλήκτρο για εναλλαγή γλώσσας (Ελληνικά<->Αγγλικά)
Αναδιπλούμενη οθόνη αφής, 3,6 ιντσών, ανάλυσης WVGA, με ρυθμιζόμενη γωνία προβολής