Η εφαρμογή που πρέπει να έχετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο facebook !

Η ESET συμμαχεί με το Facebook προσφέροντας δωρεάν υπηρεσία ασφάλειας σε όλους τους χρήστες


Η ESET® ενώνει τις δυνάμεις της με την πρωτοβουλία του Facebook ενάντια στα malware και προσφέρει δωρεάν το ESET Online Scanner σε όλους τους χρήστες του Facebook. Η λύση της ESET βοηθά τους χρήστες να ανιχνεύουν και να εντοπίζουν malware που έχει αναρτηθεί στο λογαριασμό τους μετά τη σύνδεση τους από μολυσμένο υπολογιστή και να το απομακρύνουν με ασφάλεια. Το ESET Online Scanner θα είναι διαθέσιμο από σήμερα σε όλους τους χρήστες του Facebook.

«Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους χρήστες την κατάλληλη τεχνολογία για βελτιωμένη εμπειρία των υπηρεσιών μας και καλύτερη προστασία των συσκευών τους. Το ESET Online Scanner για Facebook θα μειώσει σημαντικά τον αριθμό των κακόβουλων link μεταξύ των τρισεκατομμυρίων κλικ που πραγματοποιούνται καθημερινά στο Facebook» δήλωσε εκ μέρους του Facebook ο Chetan Gowda.

Το ESET Online Scanner για Facebook σχεδιάστηκε για να ανιχνεύει και να καθαρίζει μολυσμένους υπολογιστές από χρήστες του Facebook. «Είμαστε ικανοποιημένοι που προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους χρήστες του Facebook σε όλο τον κόσμο. Το χαμηλό αποτύπωμα υπογραφών ιών και η αναγνωρισμένα κορυφαία τεχνολογία ανίχνευσης της ESET που χρησιμοποιεί το ESET Online Scanner εγγυώνται αποτελεσματική και εύκολη ανίχνευση χωρίς κόστος» σημειώνει ο Ignacio Sbampato, Chief Sales and Marketing Officer της ESET.

Όταν ένας χρήστης του Facebook συνδέεται στο λογαριασμό του, το Facebook ελέγχει για ύποπτες συμπεριφορές – όπως αποστολή μηνυμάτων spam ή μολυσμένων link σε φίλους των χρηστών. Αν ανιχνευθεί τέτοια δραστηριότητα, το Facebook εμφανίζει ένα μήνυμα δίνοντας στο χρήστη τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το ESET Online Scanner, το οποίο εκτελείται απευθείας στο Facebook χωρίς πληρωμή ή παρεμβολές.

Κατεβάζοντας την εφαρμογή και πραγματοποιώντας τη σάρωση, οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το Facebook και τις υπόλοιπες δραστηριότητες χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση. Με την ολοκλήρωση της σάρωσης, λαμβάνουν ειδοποίηση μέσω του Facebook και μπορούν να ελέγξουν τα αποτελέσματα. Η εκκαθάριση αρχίζει μετά την ολοκλήρωση της σάρωσης αν εντοπιστεί οποιοδήποτε malware, ενώ, στο τέλος, ο χρήστης λαμβάνει τα αποτελέσματα με link που τον παραπέμπει στο www.eset.com.

Αυτή η υπηρεσία για το Facebook βασίζεται στη δωρεάν εφαρμογή ESET Online Scanner, που προστατεύει εκατομμύρια χρήστες. Ανάμεσα σε περισσότερες από 44 εκατομμύρια σαρώσεις, το ESET Online Scanner έχει ανιχνεύσει με επιτυχία κακόβουλο λογισμικό σε περίπου μισά από τα περιστατικά.
 
 
ESET Greece and Cyprus

πηγή: makpress.blogspot.com