Αστρολογικές προβλέψεις 2011 - ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ
-Ερωτικά:
Μερικές φορές , η επιτυχία σε μια συγκεκριμένη περίοδο σημαίνει λίγη περισσότερη δουλειά. Κατά το πρώτο μέρος του έτους οι οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις του Κριού δείχνουν να είναι λίγο τεταμένες. Στην πραγματικότητα θα μπορούσαν ακόμα και να βρεθούν εκτός ελέγχου. Να είναι έτοιμοι να διαχειριστούν ακόμα και μια μικρότερη τεταμένη κατάσταση που θα προκύψει με την οικογένεια ή κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Καλύτερο είναι αυτό το χρόνο όσον αφορά τις σχέσεις τους με κάποιο ταίρι να μην τραβούν πολύ το σκοινί. Εάν αγνοήσουν το προειδοποιητικό σήμα θα μπορούσε να τους οδηγήσει σε μεγάλα προβλήματα , ακόμα και στο χωρισμό. Υπάρχει μια ρεαλιστική πιθανότητα ότι οποιοδήποτε είδος της δραματικής δράσης στις αρχές του έτους, θα μπορούσε να οδηγήσει στο τέλος μια σχέσης που ως τώρα δείχνει να πηγαίνει καλά.
-Επαγγελματικά:
Οι Κριοί γενικότερα δεν θεωρούνται σπάταλα ζώδια , αλλά το 2011 φαίνεται να ξοδεύουν αρκετά. Πέρασε αρκετός καιρός χωρίς σπατάλες για αυτό ας ετοιμαστούν να το ρίξουν λίγο έξω. Πολλά από τα σχέδια , τις ιδέες και τις επαγγελματικές τους κινήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσα στο έτος. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως ήρθε ο καιρός για μια μεγάλη προαγωγή, ένα επαγγελματικό βήμα ή ακόμα και την ιδιοκτησία επιχείρησης. Θα μπουν στο χορό και θα χορέψουν γιατί όσον αφορά καριέρα και χρήματα , είναι η χρονιά τους.
-Υγεία:
Καλό είναι να επωφεληθούν από το γεγονός πως πάνε καλά τα πράγματα στην υγεία τους , αναπτύσσοντας το μυαλό, γυμνάζοντας το σώμα και την καρδιά τους. Κοιμηθείτε αρκετά και κάντε άφθονη άσκηση. Αυτό είναι το έτος που θα δοκιμάσουν κάποιο άθλημα που είχαν καιρό στο μυαλό τους και που θα αφιερώσουν χρόνο στον εαυτό τους. Πρέπει να βρουν τρόπους διοχέτευσης της ενέργειάς τους.