Αστρολογικές προβλέψεις 2011 - ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ
-Ερωτικά:
Το σίγουρο είναι ότι θα λάβουν στήριξη από τους φίλους την οικογένεια και τους αγαπημένους τους. Φαίνεται πως αυτό το έτος , το ειδύλλιο είναι σε υψηλό επίπεδο κατά τη διάρκεια όλου του έτους. Η ικανότητά τους να αλληλεπιδρούν, να εμπιστεύονται και να ανοίγονται με το σύντροφό τους βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ωστόσο , η εμπιστοσύνη είναι ένα βασικό μέρος κατά την άνθιση μιας σχέσης. Εάν ξεκινήσουν κάτι νέο, μην σπεύσετε σε αυτό το είδος οικειότητας. Δώστε χρόνο στη γνωριμία και μην μπείτε στα βαθιά , αντιθέτως κινηθείτε με αργούς ρυθμούς. Περισσότεροι φίλοι και νέοι άνθρωποι στη ζωή σας έρχονται κατά τον Μάρτιο με Ιούνιο.
-Επαγγελματικά:
Κατά το 2011 ο μεγαλύτερος εχθρός για την καριέρα του Ταύρου θα είναι ο ίδιος του ο εαυτός. Ακόμη και αν η παγκόσμια οικονομία προκαλεί διαμάχες και σύγχυση , δεν υπάρχει καμιά ανάγκη να εσωτερικεύσουν. Ανησυχώντας για τα πάντα γύρω από τη δουλειά τους, το χρέος για το μέλλον τους δεν θα βελτιωθεί όταν είναι έτσι. Αντί αυτού, καλό είναι να προχωρήσουν μπροστά και να εμπιστευτούν τον εαυτό τους , να πιστέψουν ότι είναι σε θέση να κάνουν σπουδαία πράγματα. Και αν πραγματικά δεν είναι, ας λάβουν δράση! Είναι ένα καλό έτος για την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων και την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους, με στόχο την εξασφάλιση της εμπιστοσύνης τους σε όλα αυτά που ήδη έχουν προσφέρει.
-Υγεία:
Υπάρχουν μερικές προκλήσεις που δεν μπορούν να αναλάβουν. Είναι γνωστοί για την επιμονή τους και δεν είναι λιποτάκτες. Καλό είναι να χρησιμοποιήσουν αυτές της ιδιότητες , εάν είναι αναγκασμένοι να πολεμήσουν κάθε μάχη για την υγεία τους. Ας μην αφήσουν την επίμονη δουλειά να στραφεί εναντίον τους