Αστρολογικές προβλέψεις 2011 - ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ
-Ερωτικά:
Όσον αφορά την οικογένεια και τους φίλους, τα πράγματα είναι καλά. Θα είναι μια σταθερή αρχή της άνεσης και της οικειότητας αλλά θα πρέπει να προσέξουν το βήμα τους. Τον Ιούλιο, κάποια σχέση θα περάσει από μια μικρή τρικυμία. Ας χρησιμοποιήσουν αυτή τη φορά αυτό το στοιχείο , ώστε να επανεκτιμήσουν τη σχέση και το ταίρι τους. Πρέπει να αναρωτηθούν εάν η φιλία και η σχέση είναι αυτό που τους δίνει ότι χρειάζονται. Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε θα πρέπει να ρίξουν μια ματιά σε αυτό που δίνουν ως αντάλλαγμα. Προβλήματα που προέρχονται από τη σχέση καλό είναι να τα αντιμετωπίσουν. Ας αφιερώσουν χρόνο για να φθάσουν στη ρίζα του προβλήματος και στην προσπάθεια επίλυσής του. Παρά το γεγονός ότι θα υπάρχουν περιθώρια για παρανοήσεις μέχρι το Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο, είναι σημαντικό να επενδύσουν στο θετικό στοιχείο της υπόθεσης. Σε περίπτωση που τα πράγματα αρχίζουν να καταρρέουν, πρέπει να κάνουν τις σχέσεις τους να μετράνε.
-Επαγγελματικά:
Η σκληρή δουλειά τους έχει ήδη αποπληρώσει, καθώς σίγουρα θα το παρατηρήσουν το 2011. Στο πρώτο μέρος του έτους, πιθανότατα θα δουν τα μερίσματα για τις προσπάθειες που κάνουν από το τέλος του 2010. Αν δεν έχουν το κατάλληλο έδαφος, δεν πειράζει. Η τύχη είναι μαζί τους και στο τέλος του 2010 , θα αισθανθούν πως με το νέο έτος δεν μπορούν και δεν θα χάσουν. Τα πάντα, οτιδήποτε εμπίπτει στη θέση τους, και εκείνες οι στιγμές που νομίζουν πως θα τα χάσουν όλα, τότε είναι που υπάρχει κάτι καλύτερο στην επιφάνεια ώστε να τους δώσει ώθηση για περαιτέρω προώθηση. Ας επωφεληθούν από την άνθιση του χρόνο κατά το πρώτο τρίμηνο του 2011, επειδή μετά το Μάρτιο το χρήμα και η καριέρα θα γίνουν ένα πολύ πιο σύνθετο ζήτημα για τα άτομα του ζωδίου. Ας ετοιμαστούν να εργαστούν πιο σκληρά , διότι η ρέντα στις μεγάλες ανταμοιβές με λίγη προσπάθεια, θα τελειώσει.
-Υγεία:
Είναι εύκολο να νοιώθουν καλά όταν η ζωή πηγαίνει τόσο καλά! Μετά από όλα , η δουλειά που έχουν κάνει , τους αξίζουν ανταμοιβές. Αλλά καλό είναι να μην μείνουν στα ψηλά και στην ευχαρίστηση που δίνει το δεδομένο. Η υγεία είναι ένα ζήτημα που γλιστράει μέσα στο χρόνο εάν αναπαυθούν στο σίγουρο καλό. Παρά την επιτυχία που θα αντιμετωπίσουν στην αρχή του χρόνου, διατηρούν μετριοπάθεια σε όλα τα πράγματα. Αυτό θα τους κάνει να παλέψουν με αποφασιστικότητα στην οποία είναι σχετικά επιρρεπείς.