Αστρολογικές προβλέψεις 2011 - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
-Ερωτικά:
Το 2011 είναι το έτος για νέες αφυπνίσεις για τους Υδροχόους. Συχνά, τα άτομα αυτά αποφεύγουν τις ρομαντικές ή προσωπικές σχέσεις σε μακροπρόθεσμο επίπεδο υπέρ της ανεξαρτησίας. Χάρη στην είσοδο του Ποσειδώνα στον Υδροχόο, κάνει τα άτομα του ζωδίου πιο ευαίσθητους χαρακτήρες που με τον καιρό θα μάθουν την δέσμευση στην αγάπη και όσα μπορεί αυτά να προσφέρει. Αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις που έχουν ήδη προωθηθεί θα αυξηθούν σε βάθος και ουσία. Η Αφροδίτη θα τους ενθαρρύνει να γιορτάσουν το ταξίδι αναψυχής μες το χρόνο, σε μια νέα μορφή οικειότητας. Η δυνατότητα να ανοίξουν την καρδιά τους είναι πάντα ισχυρή. Ας μην φοβηθούν να αναλάβουν κινδύνους με την καρδιά τους κατά τη διάρκεια της περιόδου. Μπορεί να είναι δυσάρεστο για τον εαυτό τους να ανοίξουν τον εαυτό τους προς τα ενδιαφέρονται κάποιου άλλου, αλλά ήρθε η ώρα για το μεγάλο συναισθηματικό τους βήμα. Ο ειρηνικός χαρακτήρας τους αυτό το έτος θα συμβάλει στην ικανότητα να επιτευχθεί η μετάβαση στη συναδέλφωση.
-Επαγγελματικά:
Αυτό είναι το έτος της παρελθοντικής εργασίας με αποτέλεσμα την καρποφορία. Αυτό σημαίνει πως όποιες προσπάθειες και να έκαναν το 2010 , το 2011 θα ανταμειφτούν απολαμβάνοντας τους καρπούς των προσπαθειών και των επιτυχιών. Το δέντρο της περυσινής προσπάθειας δεν θα βλαστήσει πάνω σε μια μαγευτική βελανιδιά φέτος, αλλά το δενδρύλλιο θα βγει από το έδαφος. Η προσπάθεια που έκαναν καθώς εργάζονταν θα αρχίσει να έρχεται στη ζωή ή θα πεθάνουν όλα μαζί. Δηλαδή , πιο απλά, ή θα συνεχίζουν να εργάζονται σκληρά και με πάθος ή δεν θα εργάζονται ούτε θα ασχοληθούν καθόλου. Είτε έτσι είτε αλλιώς υπάρχει το ασφαλές κλείσιμο. Αν τα παλιά σχέδια εξαφανίζονται, αφήνουν μόνο το τοπίο καθαρό για νέες περιπέτειες. Ας ετοιμαστούν για την έναρξη νέων σχεδίων στο τέλος της άνοιξης ή ας ετοιμαστούν να τροφοδοτούν αυτό το οποίο έχει αρχίζει ήδη να αυξάνεται. Καλό είναι να θυμηθούν πως τα ζιζάνια μπορούν να σκοτώσουν αυτό που χτίζου. Ο Ποσειδώνας αιωρείται ακόμα φέρνοντας χρήματα. Ας φύγουν από το παλιό και ας προχωρήσουν στο νέο. Πρέπει να κλείσουν τα χρονίζοντα χρέη, να ξεφύγουν από τις δυσκολίες και τα προβλήματα για να στραφούν στη μελλοντική παραγωγικότητα.
-Υγεία:
Ένα ειρηνικό μυαλό ισούται με ένα ειρηνικό σώμα. Καθώς ο κόσμος τους αρχίζει να στρέφεται προς τα έξω, θα αισθανθούν τις επιπτώσεις της ενέργειάς τους να επιστρέφουν πάνω τους. Θα αισθανθούν μια άμεση συσχέτιση μεταξύ ζωτικότητας και εσωτερικής προόδου. Ας επιτρέψουν στην υγεία τους να είναι σωστή , ας εξακολουθήσουν να βασίζονται στο τι λειτουργεί και να άρουν ότι δεν λειτουργεί. Δεν υπάρχουν περιθώρια ανησυχίας, καθώς η ειρηνική κατάσταση του νου τους δεν θα ανεχτεί μια τέτοια απόσπαση της προσοχής.