Αστρολογικές προβλέψεις 2011 - ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
-Ερωτικά:
Οι πρώτοι μήνες του έτους θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν από πολύ προσπάθεια. Οι σχέσεις τους θα έχουν να κάνουν με ένα συνεχή αγώνα για την επισκευή αυτών ή την ανανέωσή τους , ενώ παράλληλα μπορούν να τις ανατινάξουν βασισμένοι και μόνο σε μια απρόσεκτη λέξη. Κατά τη διάρκεια του έτους, θα αρχίσουν να συνειδητοποιούν ότι οι ενέργειές τους μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. Να είναι προσεκτικοί με τις λέξεις τους και να προσπαθήσουν να επιδείξουν υπομονή. Ας θυμηθούν , δεν είναι πάντα σωστοί σε όλα. Πρέπει να βρουν χρόνο να ακούσουν τον σύντροφό τους και να συνεργαστούν μαζί τους κατανοώντας έτσι πώς να καλύψουν τις ανάγκες του συντρόφου τους. Μια επένδυση στην αγάπη είναι υποχρεωτική για αυτούς, εάν θέλουν να εξασφαλίσουν μια αρμονική σχέση.
-Επαγγελματικά:
Πιστεύουν πως αυτό που κάνουν είναι σωστό και όντος αποδεικνύεται πως έχουν δίκιο. Για αυτό μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό όταν βρεθούν κατά λάθος στο τέλος της σκάλας της επιτυχίας. Στην αρχή του νέου έτους, θα νοιώσουν σαν να είναι στην κορυφή του κόσμου επαγγελματικά. Όταν έρθει η στιγμή, τα οφέλη θα πάνε σε αυτούς που έχουν ήδη επενδύσει σημαντικά μέσα στο χρόνο και θα έχουν την κατάλληλη ενέργεια να πάρουν αυτό που θέλουν. Εάν δεν έχουν θέσει ως στόχο αυτό, θα αγωνίζονται να παρακολουθήσουν τις επιτυχίες των άλλων. Αφενός, θα ξέρουν ότι είναι μόνο δίκαιο. Στην πραγματικότητα, το σωστό ότι πρέπει να πετύχουν. Από την άλλη, θα δυσκολευτούν να καταλάβουν γιατί η καριέρα τους φαίνεται να έχει παγώσει.
-Υγεία:
Είναι πάντα συναισθηματικοί και γενικότερα οι Καρκίνοι είναι οι χειρότεροι εχθροί του εαυτό τους στον τομέα της υγείας. Δεδομένου ότι το 2011 προβλέπεται αρκετά καλό για τους Καρκίνους, θα πρέπει να προσέξουν την υγεία τους ακόμη πιο πολύ διότι υπάρχει ισχυρό άγχος.