Αστρολογικές προβλέψεις 2011 - ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
-Ερωτικά:
Στις αρχές του 2011, οι Παρθένοι θα βιώσουν αρκετές και σκληρές διαμάχες στις προσωπικές σχέσεις τους. Για άλλη μια φορά, ας βρουν χρόνο να προσπαθήσουν να επιλύσουν τα σχετικά ζητήματα. Δεν πρέπει να περιμένουν να επιλυθούν τα προβλήματα από μόνα τους, απλώς και μόνο επειδή το θέλουν και το εύχονται. Είναι μια μεγάλη χρονιά να διαχειριστούν τα θέματα διαπροσωπικών σχέσεων με τη βοήθεια ενός επαγγελματία ή τη στήριξη από κάποιο όμιλο. Προς τον Ιούνιο, θα είναι σε πολύ καλύτερη θέση όταν πρόκειται για την παροχή και τη λήψη αγάπης. Οι φίλοι και η οικογένειά τους θα είναι δίπλα τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ας δώσουν αγάπη και θα την πάρουν πίσω σε αντάλλαγμα, εκεί που δεν θα το καταλάβουν!
-Επαγγελματικά:
Είναι σημαντικό με το νέο έτος να σταματήσουν να πιέζουν τα πράγματα. Αυτό το είδος της απροσεξίας μπορεί να τους οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα στη σταδιοδρομία τους και την οικονομική τους κατάσταση. Αντί αυτού, χρειάζεται χρόνος για να βελτιωθούν όσα έχουν περάσει. Εάν υπάρχουν εκκρεμότητες , καλό είναι να τις ολοκληρώσουν γιατί θα τους προκαλέσουν προβλήματα. Ας ελέγξουν τα έγγραφα τους από δύο φορές. Δεν πρέπει να βιαστούν σε οποιοδήποτε τύπο μακροπρόθεσμης απόφασης του έτους του 2011 ή των επομένων. Η καριέρα τους θα ξεκινήσει με σταθερή πρόοδο από τον Μάρτιο , αλλά εάν προσπαθήσουν να κάνουν κάτι πολύ γρήγορα θα τους αναγκάσει να χάσουν ακόμα και τις μεγαλύτερες ευκαιρίες. Το 2011 επιφυλάσσει πολλές ανταμοιβές για τους Παρθένους εάν έχουν πίστη, εμπιστοσύνη και ακολουθούν τους κανόνες.
-Υγεία:
Δεν είναι όλα τα νέα καλά νέα. Η υγεία τους διαγράφεται καλή το 2011. Ας μείνουν δυνατοί, πρέπει να διατηρούν σωστή διατροφή και εργασία για την οικοδόμηση υγειών συνηθειών. Αν βαρεθούν κάποια στιγμή με την προβλεπτικότητα, τότε καλό είναι να προσθέσουν ένα ομαδικό άθλημα στο πρόγραμμά τους και να τα δώσουν όλα.