Αστρολογικές προβλέψεις 2011 - ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
-Ερωτικά:
Το πάθος δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για τους Σκορπιούς. Είναι σαφές σε αυτούς τι θέλουν και τυπικά είναι εύκολο να το πάρουν. Το χαρακτηριστικό στο οποίο ελλείπουν μερικές φορές είναι η σύνδεση και το 2011 , οι πόρτες προς αυτό θα ανοίξουν. Για αυτό είναι η ευκαιρία τους να το διορθώσουν. Εάν βρίσκονται σε σχέση , το ταίρι τους θα τους ρωτήσει να ανοιχτούν και να ελευθερώσουν τον εαυτό τους. Καλό είναι να το κάνουν! Το 2011 θα διέπονται από ηλεκτρική ενέργεια και δημιουργικότητα. Ας μεταφέρουν κάποιο ποσό αυτών στις διαπροσωπικές σχέσεις τους και θα εκπλαγούν με την πρόοδο που μπορούν να κάνουν. Στην αρχή, αυτό θα τους φανεί άβολο ακόμα και απειλητικό, αλλά πρέπει να το κάνουν. Θα έχουν αμοιβές συναισθηματικές. Εάν είναι άγαμοι, κάτι που για αυτούς δεν διαρκεί για πολύ, καλό είναι να αναμένουν για γάμο.
-Επαγγελματικά:
Το 2011 έχει να κάνει με την επαγγελματική ισορροπία για τους Σκορπιούς. Θα υπάρξουν λάμψεις λαμπρότητας και παραγωγικότητας σε συνδυασμό με την ίση ψυχική σιωπή και έλλειψη κίνησης. Ο Δίας θα τους κάνει να στραφούν σε αυτή την αλλαγή, να θέλουν αυτή την αλλαγή , να χρειαστεί να την κάνουν και τελικά να την πραγματοποιήσουν!. Είναι καιρός να επανεκτιμήσουν κάτι που δεν ανθεί και να αναλάβουν τον κίνδυνο να κάνουν αυτό που θέλουν. Η δημιουργικότητά τους είναι αιχμή στο νέο έτος, έτσι μπορούν επίσης να βγουν στον δρόμο της καριέρας και να κυνηγούν ότι τρελή ιδέα και αν έχουν.
-Υγεία:
Το νέο έτος δείχνει ότι είχαν εξαντληθεί. Ας δώσουν χρόνο στο σώμα τους να ανακτηθεί. Θα μπορέσουν να λάβουν την ενέργεια που τους προσφέρεται μόνο εάν προσπαθήσουν να μην κουράζονται πολύ σε σημείο εξάντλησης. Πρέπει να πάρουν το χρόνο που τους χρειάζεται, να εμπιστεύονται τον εαυτό τους, τη δημιουργικότητά τους και να του επιτρέψουν να χαλαρώσει, να διαλογιστεί και να τα γευτεί όλα με αφθονία. Η ζωτικότητα θα επιστρέψει σύντομα.