Αστρολογικές προβλέψεις 2011 - ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ
-Ερωτικά:
Οι Λέοντες μερικές φορές μπορεί να είναι οι βασιλιάδες του δράματος. Ας κρατήσουν αυτό κατά νου εάν οι σχέση τους αρχίζουν να κυλούν προς την κατηφόρα, τους πρώτους μήνες του έτους. Δεν λέμε πως είναι το ελάττωμά τους, απλά είναι πιο δύσκολο να αγαπήσουν τους άλλους , αν ξοδεύουν πολύ χρόνο αγαπώντας τους εαυτούς τους. Πρέπει να προσπαθήσουν να δώσουν περισσότερη προσοχή στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ας απομακρύνουν τα φώτα της δημοσιότητας για λίγο από πάνω τους. Το 2011 δείχνει πως οι άνθρωποι δεν θα τους συμπαθήσουν ιδιαίτερα και θα υπάρξουν δεινά στις σχέσεις τους το πρώτο διάστημα του έτους. Καλό είναι να ετοιμαστούν να αντιμετωπίσουν τις απειλές μόνοι τους. Αν υπάρξει πρόβλημα , ας το διορθώσουν και ας προχωρήσουν μπροστά. Αλλάζοντας την αντίδρασή τους στα προβλήματα και προσφέροντας περισσότερη αγάπη από ότι συνήθως, θα βοηθήσουν την οικογένεια , τους φίλους και αγαπημένους τους να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν, δηλαδή να τους αγαπούν.
-Επαγγελματικά:
Στο νέο έτος , το 2011, τα επαγγελματικά των ατόμων του ζωδίου αυτού, φαίνεται να αρχίζει με ένα χτύπημα! Θα υπάρξουν προωθήσεις, επευφημίες, αλλά και προσοχή πράγματα για τα οποία οι Λέοντες ζουν! Αυτός ο τύπος επιτυχίας θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, κάνοντάς τον το σωστό χρόνο ώστε να πραγματοποιηθούν προγράμματα που είχατε αφήσει ή νέες ιδέες. Η έναρξη μιας επιχείρησης ή η επανευθυγράμμιση παλαιών σχέσεων μπορεί να τους βοηθήσει να σπρώξουν μια ιδέα ή ένα πρόγραμμα που θα μπορούσε να τους οδηγήσει σε υψηλές δυνατότητες. Η καλύτερη συμβουλή είναι να δώσουν βάση στις ευκαιρίες , επειδή θα είναι στο χέρι τους να τις αρπάξουν! Λόγω της επιτυχίας γενικώς μες το έτος, εάν μια πόρτα κλείσει ή είναι κλειδωμένη, καλό είναι να μην αγχωθούν. Απλώς ας στραφούν σε μια άλλη.
-Υγεία:
Ζωτικής σημασίας και ισχυρό είναι το γεγονός πως η υγεία τους το νέο έτος θα είναι βέλτιστη. Πρέπει να τρέφονται καλά, να ασκούνται σωστά και συχνά. Υπάρχουν πολλά που θα τους βάλουν σε πειρασμό με αποτέλεσμα να παρεκτραπούν όσον αφορά την υγεία τους, αλλά όταν το κάνουν, οι ίδιοι θα αισθανθούν τις επιπτώσεις. Καλό είναι να μη σαμποτάρουν το μελλοντικό καλό και βήματα προς τα μπρος, αγνοώντας κάτι τόσο απλό