Αστρολογικές προβλέψεις 2011 - ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ
-Ερωτικά:
Είναι αρκετά ρομαντικοί και έτοιμοι να πάρουν φωτιά. Μερικές φορές, το πάρα πολύ πάθος μπορεί να τους προκαλέσει πανικό. Ένα παθιασμένο ποντάρισμα σε μια απαίτηση δεν είναι ρομαντικό, αν και είναι Ζυγοί. Μπορούν να διατηρήσουν τον έλεγχο. Αν βρουν τον εαυτό τους συγκλονισμένο από την αγάπη, δεν προσκολλώνται πολύ. Ας ηρεμήσουν και ας είναι ο εαυτός τους. Καλό για αυτούς είναι να εξασκήσουν την εμπιστοσύνη τους στις ρομαντικές ή πλατωνικές σχέσεις ή ας ετοιμαστούν για ασυμφωνία στους καλοκαιρινούς μήνες. Όσον αφορά τους φίλους ή την εξεύρεση νέας αγάπης, ας είναι ανοιχτοί σε όλα. Ανεξάρτητα από το ποια πορεία θα επιλέξουν , η ειρήνη και η αρμονία θα είναι αναπόφευκτα κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.
-Επαγγελματικά:
Το 2011 είναι πολύ καλό έτος , από επαγγελματικής άποψης για τους Ζυγούς. Οι κακές οικονομικές αποφάσεις ή απλώς τα κακά διαλείμματα θέτουν τα οικονομικά τους σε αναταραχή. Ας μην πανικοβληθούν. Πρέπει να διατηρήσουν αργή και σταθερή την ικανότητά τους να εργαστούν. Για να βγουν και πάλι στο προσκήνιο , θα προκύψει κάποια αναδιάταξη η οποία περιλαμβάνει το σχεδιασμό , ένα από τα πιο ισχυρά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στους Ζυγούς. Παρά τη δύσκολη αρχή, αυτό το άγχος για τις οικονομικές αποφάσεις θα τους εμπνεύσει να προσπαθούν περισσότερο και τελικά να καταφέρουν πολλά περισσότερα σε όλους τους τομείς της ζωής τους.
-Υγεία:
Με κέντρο την εξισορρόπηση της ζωής τους , το έτος του 2011 δείχνει ότι θα υπάρχουν μερικά ζητήματα υγείας. Ο Κρόνος έρχεται να τους σταθεροποιήσει και να βοηθήσει να ανακτήσουν την ενέργειά τους και το σθένος τους. Το 2011 , θα είναι πιο εύκολο για αυτούς να αγνοήσουν την ώθηση για να κάνουν περισσότερα από όσα είναι ικανοί.