Αστρολογικές προβλέψεις 2011 - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
-Ερωτικά:
Η εμφάνιση του Άρη θα τους κάνει το νέο έτος, λίγο πιο αντικοινωνικούς από ότι συνήθως, για να μην πούμε εκκεντρικούς. Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να αναρωτιούνται τι συνέβη και άλλαξαν ή για πιο λόγο δεν θέλουν να γιορτάζουν παρέα ή γιατί δεν βγαίνουν μαζικά. Αυτό είναι σημαντικό γιατί η ενέργειά τους είχε φθαρεί το 2010. Το 2011 στην ουσία είναι ένα έτος αναζωογόνησης και επικέντρωση στους τομείς που θέλουν, αντί να σπαταλήσουν ενέργεια. Με την πτώση θα κατανοήσουν καλύτερα πώς να βρουν την ισορροπία στη ζωή τους. Εάν διαχειριστούν σωστά ορισμένους εσωτερικούς δαίμονες τότε θα γίνουν πιο ικανοί και σε άλλους τομείς της ζωής τους, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα. Στον τελευταίο μάλιστα πρέπει να εμβαθύνουν και να ανοιχτούν περισσότερο. Καλό είναι να μην περιμένουν μεγάλα θαύματα σε διαπροσωπικό επίπεδο , καθώς πρέπει να καλλιεργήσουν τον προσωπικό κήπο τους , ο οποίος με τη σειρά του πρέπει να ανθίσει.
-Επαγγελματικά:
Το 2011 , φαίνεται πως η Εμπιστοσύνη είναι δική τους , χάρη στην επιρροή του Ήλιου σε οτιδήποτε αγγίζουν ή κάνουν. Αν και συνηθισμένο, οι άνθρωποι θα τους κοιτούν και θα αναρωτιούνται πώς το κάνουν. Ας μην τους αφήσουν να επηρεάσουν την πρόοδό τους. Τα καλά νέα είναι πως στον επαγγελματικό τομέα, θα αισθανθούν ιδιαίτερα κοινωνικοί. Είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τα μυστικά τους , την ενέργεια και την επιτυχία τους. Απλά να είναι προσεκτικοί. Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της εργασίας ως ομάδα και στη θυσία των προσπαθειών τους να παραμείνουν δημοφιλείς. Να είναι ενήμεροι για εκείνους που προσπαθούν να κλέψουν τους καρπούς των προσπαθειών τους. Φυσικά θα κάνουν λίγα βήματα προς τα εμπρός από την πλευρά τους, δεδομένου ότι ο καθένας ξέρει ότι είναι οι ίδιοι που έχουν την πορεία του πλοίου.
-Υγεία:
Ήρθε η ώρα να αξιολογηθούν εκ νέου. Στο παρελθόν, κάνανε διάφορα πράγματα χωρίς σκέψη με έλλειψη προσοχής στην υγεία τους. Αυτό καλό είναι να μην το θεωρούν δεδομένο, δηλαδή πως πάντα όλα θα κυλούν ήρεμα και καλά. Διανοητικά, θα πρέπει να ασχοληθούν με τον αγώνα που προήλθε από την γκρίνια του Κρόνου. Αν δίνουν προσοχή στο σώμα τους και ότι αυτό χρειάζεται, ας δώσουν επαρκή τροφή, άσκηση και ξεκούραση. Φαίνεται πως είναι έτοιμοι να μονομαχήσουν με την επίθεση στη ψυχή τους , το 2011. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα βρουν ειρήνη από την πτώση. Είναι ένα θέμα, του κατά πόσο ή δεν θέλουν να περάσουν χρόνο παλεύοντας με τον εαυτό τους ή για την ειρήνη.