Αστρολογικές προβλέψεις 2011 - ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ
-Ερωτικά:
Πιστοί σε ένα ελάττωμα, ένας Τοξότης μπορεί μερικές φορές να αγωνίζεται να δει αυτά που δεν βρίσκονται στο κοντινό οπτικό του πεδίο. Θα είναι ένα δύσκολο έτος για αυτούς, από άποψη οικογενειακών σχέσεων και στο θέμα της φιλίας. Η αλήθεια είναι ότι γίνονται τόσο καλοί, όσο δεν ήταν ποτέ. Θα προσελκύσουν πολύ κόσμο γύρω τους με το νέο έτος γιατί όπως φαίνεται αλλάζουν προς το καλύτερο. Καλό είναι να μην κάνουν σημαντικές αποφάσεις το πρώτο διάστημα του έτους, αλλά να μην περιορίσουν και τον εαυτό τους. Να κάνουν φίλους με αυτούς που θέλουν. Δεν χρειάζεται να έχουν φίλους απλά για να τους έχουν , αν και είναι άτομα που ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι και ποιους θέλουν δίπλα τους. Είναι η ζωή τους. Ακόμα , ας κόψουν φιλίες με άτομα με μικροαστική συμπεριφορά. Να συζητούν έξω από τα δόντια και να δρουν μέσα από αυτό. Μέχρι το τέλος του έτους οι πραγματικοί φίλοι θα είναι ακόμη κοντά τους. Όσοι είναι σε σχέση, ας τη χειριστούν σωστά γιατί έρχονται δύσκολες μέρες. Όσοι πάλι δεν είναι , έρχεται μια ισχυρή νέα σχέση με κάποιο ιδανικό για αυτούς άτομο.
-Επαγγελματικά:
Το έτος 2011 προβλέπει κορυφές και κοιλάδες, με μεταφορική έννοια, για τα επαγγελματικά των ατόμων του ζωδίου. Το 2010, ήταν σημαντικό για αυτούς να κάνουν μεγάλα βήματα προς τα εμπρός όσον αφορά την καριέρα και την οικονομική κατάσταση. Το 2011, θα βρεθούν στο σχεδιασμό και προγραμματισμό των ιδεών αυτών και σκέψεων. Πολλά σχέδια και προσπάθειες θα βγουν στην επιφάνεια και οι ίδιοι οφείλουν να τα θέσουν σε εφαρμογή το συντομότερο. Εφ’ όσον τα πάντα έχουν συσταθεί για την ικανοποίηση, αυτό είναι καλό. Αν όχι, θα πρέπει πραγματικά να προσπαθήσουν να κρατήσουν τον οικονομικό κόσμο και την καριέρα τους μακριά από τον εκτροχιασμό.
-Υγεία:
Τώρα που ο Πλούτωνας είναι σε «άδεια», το 2011 φαίνεται ότι τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα στον τομέα της υγείας. Δυστυχώς , θα πρέπει να δαπανήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους αναπηδώντας πίσω από τη ζημιά που έχει γίνει στο παρελθόν. Είναι ο βέλτιστος χρόνος για αν αξιολογήσουν εκ νέου την ισορροπία στον ύπνο, την προπόνησή τους και τρώγοντας θρεπτικά και σωστά. Θα χρειαστούν περίπου εννιά μήνες για να φτάσουν εκεί που πρέπει να είναι, έτσι ας αρχίσουν από την έναρξη του έτους και ας αλλάξουν οτιδήποτε δεν συμβάλλει για το υγειακό αυτό πρόγραμμα. Πρέπει να πάνε πίσω σε μια θέση ισορροπίας , για αυτό ας εξετάσουν την προσθήκη βιταμινών ή νωπών προϊόντων στη διατροφή τους.
Σίγουρα πρέπει να ενσωματώσουν μισή ώρα άσκησης την ημέρα. Η ψυχική τους υγεία αγωνίστηκε αρκετά πέρυσι και η άσκηση είναι μια μεγάλη βοηθός. Φέτος , με το 2011, η υγεία θα απαιτήσει πολλή ενέργεια από αυτούς, έτσι ώστε να λάβουν τον ύπνο και την ψυχική ξεκούραση που χρειάζονται για να ανταποκριθούν στην πρόκληση.